Torsåkers IF Bluegrasscamping

Vi och många med oss hungrar efter att få träffas, spela, jamma in på småtimmarna, lyssna på musik och

gå på festival. Ingen kan idag säga hur det kommer se ut i sommar med restriktioner för offentliga

sammankomster i den pågående pandemin.

Men vi lever på hoppet och vi är nu i full gång med att planera för en festival i sommar!

Vi hoppas kunna genomföra Torsåkers Bluegrassfestival första helgen i juli 2021. Vi planerar, analyserar, förbereder och håller tummarna för att de insatser som görs i samhället skall göra det möjligt för en festivalsommar där vi som arrangörer och ni som besökare skall känna att det är tryggt och säkert att besöka festivalen. Det är viktigt för oss.

Det definitiva beslutet om festivalen blir av kommer att tas av styrelsen den 31 maj.

För frågor om Camping plats :

Sussi Toresson 070-3149 877

Mail: sussi.toresson@torsakersif.se

Nästa Herrmatch

DIV 4 Österfärnebo /hedesunda (H)
7 maj Kl. 19:00

maj
Herrar DIV 4 Österfärnebo /hedesunda (H)

Herrar DIV 5 Hagaström (B)

Herrar DIV 5 Hille IF (H)

Herrar DIV 4 Brynäs IF (B)

Herrar DIV 5 Järbo If (B)