Fler som gör mindre

Vi i Torsåkers IF jobbar aktivt med att rekrytera arbetsvilliga personer för att underlätta arbetet runt föreningen i stort och smått. Vi jobbar aktivt med att försöka sätta Torsåker och Torsåkers IF på kartan och gör det dels med den ordinarie fotbollsverksamheten men samtidigt med de evenemang utanför fotbollen som bedrivs.

Projektet "Fler som gör mindre" innebär att man är med och hjälper till med allt i från cafeteriatjänst, röjning i elljuspåret, Bygdemarknaden, Spökstigen etc. För att föreningen ska kunna fortsätta bedrivas som den gör i dag behöver vi vara just - "Fler som gör mindre". Är du intresserad av att hjälpa till med något hör gärna av dig, alla tjänster är välkomna oavsett hur mycket tid man vill hjälpa till med. Våran vision är att vara den drivande länken i byn och göra byn attraktiv att komma till och åka till.

Våra arbetsgrupper:

Marknad

Anläggning

Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer.

För mer info ladda ner presentationen här!

DM Stensätra IF-Torsåkers IF
23 februari Kl. 09:00

februari
Herrar DM Stensätra IF-Torsåkers IF