FOTBOLLSSKOLAN

Vi hoppas att kunna genomföra tredje årets upplaga av Torsåkers IF:s egna fotbollsskola.
Vid förra årets succé kom över 50 barn.

I år förhåller vi oss givetvis till Riksidrottsförbundets riktlinjer, just nu är det inte tillåtet för föräldrar/publik att vistas på arenan. Men vi vet inte hur länge restriktionerna gäller, så vi tar gärna emot anmälningar så ser vi hur Coronaläget är när vi närmar oss.

Under rådande omständigheter önskar vi att endast en anhörig per deltar på träningarna och att vi inte samlas i stora föräldrar samlingar under passen utan sprider ut oss.

Fotbollsskolan innebär att barn födda 2012-2016 under två dagar (en helg) spelar, leker och provar på att spela fotboll.

Hoppas att vi vill vara med, oavsett om du har spelat förut eller bara vill komma och prova på så är du välkommen !

13-14 Juni 09:00-12:30
Torsåkers IP
kostnad: 400 kr
Andra syskonet betalar 250 kr