Meny

Ledargruppen förändras inför hösten

Skrivet: 2019-07-03

En vårsäsong med mycket marginaler och svårt att göra mål har gett oss ett läge inför hösten där vi ser att vi behöver förstärka organisationen och utveckla verksamheten för att kunna ge höstsäsongen och kommande matcher en ordentlig chans. Därför kommer vi nu att strukturera om i Herrlagets ledargrupp, vi har under våren sett en utvecklingspotential som gör att vi inte står och väntar på att göra dom förändringarna utan gör dom redan till höststarten. 

 

Vi är väldigt glada att kunna presentera två nya ledare i dag för att avlasta befintliga ledare men samtidigt kunna ge spelarna dom bästa förutsättningarna till att prestera.

 

Vi välkomnar Juha Laksola in som assisterande tränare under hösten, Juha har tidigare varit i Hofors AIF och har mängder av rutin bakom sig både som spelare men även som ledare. Juha kommer från och med Höststarten kliva in som assisterande bakom David. Denna överenskommelse är höst säsongen ut. 

 

- Att återigen få jobba tillsammans med farsan kommer inte var några problem, jag har under hela vårsäsongen diskuterat och analyserat matcherna tillsammans med honom så jag tror att detta är en bra lösning då han är väl insatt redan, vi har gjort en säsong tillsammans i Hofors AIF där jag fortfarande var väldigt grön som ledare och han tillsammans med Jerry lärde  mig mycket. Säger David Laksola

 

Vi kommer även förstärka materialare gruppen ytterligare, materialare gruppen har en väldigt viktigt roll at samverka material på träning men även vara närmare spelarna för att sprida harmoni och glädje i gruppen. Därför är de väldigt glädjande att vi nu kan få in en väldigt stor glädjespridare i gruppen som kommer tillsammans med övriga materialare att ta ett stort ansvar för deras gemensamma uppgift. Varmt välkommen Mattias Magnusson.

 

- Mattias har sedan skadan varit väldigt saknad i gruppen och föreningen, Mattias är och har alltid varit en nyckelperson som gör mycket för harmonin och den stora glädjen som har varit i verksamheten. Därför känns de väldigt roligt att kunna hitta denna lösning tillsammans med Mattias 

 

Vi kommer även se över andra lösningar och förändringar inför hösten för att ge oss själva en ordentlig chans att spela till oss ett nytt kontrakt i DIV 3 södranorrland. Vi kommer absolut inte att ge oss, vi har sett tidigare år att man kan spela sig kvar efter 22 omgångar och man kan även vinna en serie efter 22 omgångar. Vi har varit med i alla matcher och som senast hemma mot Sätter är de ett under att vi inte får med oss en enda poäng. Vi ska nu till Regnsjö på lördag och ge allt för att ta 3 viktiga poäng för att ge oss själva chansen inför höst starten, Under dessa 3 veckor där de blir ledigt kommer de att finnas utrymme för oss ledare att se över planering, spelartruppen och även titta hur ska vi maxa höstsäsongen. 

 

 

 

Nästa herr match

Inga planerade matcher.

Kommande matcher

Inga planerade matcher.
Se alla kommande matcher

Kalender

november
december

24
Kl. 07:30
Se alla kommande händelser