Omorganisation på kansliet

Skrivet: 2018-11-06

Ordförande har ordet

En helt fantastisk 2018 går mot sitt slut. En massa fotboll och Gemenskap Torsåker Nu startar jobbet inför framtiden och som vi tidigare nämnt kommer föreningen att jobba med ett strategiarbete för att stärka föreningens framtid, målsättning 2021. Detta för att bygga stabilitet både på och utanför planen. Viktigt att vi har en organisation som inte är beroende av enskilda personer och som är hållbar i längden.

David Laksola är anställd som förenings och fotbollsutvecklare tom årsskiftet. Vi har därför nu gemensamt tittat på olika alternativ samt även tittat på vad som behöver stärkas upp under den dagliga driften och för att kunna utvecklas som förening enl målsättning 2021

Därför kommer vi nu att göra en omorganisation för att bygga vidare inför 2019 med en bra struktur och fortsätta att ta oss in i framtiden

From måndag den 12 november har vi ny organisation som innebär att David Kommer att arbeta 50% i föreningen och då fokusera på fotbolls verksammheten i föreningen, herr, barn & ungdom. David kommer även from den 12-november att börja jobba som Team säljare på Intersport Gävle .

From måndag den 12 november så börjar Sussi Toresson hos oss 50% som kanslist. Sussi kommer att rikta sig mot administrativa uppgifter i föreningen och avlasta den delen David gjort rent administrativt. Sussi kommer även att göra mycket annat. Sussi har tidigare jobbat bland annat hos roger Wahlqvist Bygg och senast hos Sporterian Hofors.

En mycket bra lösning för alla och som vi tror skapar mycket bra förutsättningar för att jobba långsiktigt i föreningen. En tydlighet på det sportsliga och övrig verksammhet.  I början av året återkommer vi med mer information där vi bland annat kommer att göra en nystart med Fler gör mindre.

Vi hälsar Sussi varmt välkommen till Torsåkers IF och önskar David lycka till på Intersport Gävle

Hälsningar Styrelsen genom Ordförande Birgitta

1 januari Kl. 00:00