Serieförslag, Försäsongsmatcher och Charlys

Skrivet: 2018-11-08

Serieförslag, Försäsongs matcher och Charleys

Sista dagarna har de varit intensivt med nyheter, denna dag är ingen annorlunda dag. De har i dag kommit de första förslaget på serie sammansättningen och Torsåkers IF herrar släpper försäsongsmatcherna för 2019 samt att Charlys är klar för nytt sammarbete inför 2019.

Seriesammansättningen är inga konstigheter, detta är ett förslag som ska spikas på representantskaps möte i november månad innan spelschemat kommer ut. David Laksola kommenterar förslaget som ett förenings mässigt bra förslag rent ekonomiskt.

- Jag tror att förslaget som vi nu hoppas ska gå igenom är ett bra förslag för oss då de kommer bli en omställning att få möta andra lag och komma till andra arenor. Skönt att vi slipper den andra parametern 1,5-2H resor mer än en gång denna säsong säger David

Försäsongs matcherna inför kommande säsong är nu släppt och ser du HÄR, De är ett annorlunda försäsongs schema jämfört med tidigare där de är mycket borta matcher och många nya motståndare.

- Jag tar med mig dom erfarenheter jag en gång fick lära mig när jag vara med under Jerry i Hofors AIF när vi tog steget upp. Där jag tror att vi kommer kunna lära oss att resa, komma till nya arenor och möta nytt motstånd. Vi ska inte åka på borta match för att bli ställda av omständigheterna utan vi ska ta möjligheterna.

Till sist vill vi tacka Rafi och Charlys för ytterligare ett års samarbete över 2019. Vi hoppas att du tillsammans med oss kan fortsätta att utvecklas och samarbete.

De va dagens information hoppas ni fortsätter följa oss!

DIV 3 Torsåkers IF - Avesta AIK
26 april Kl. 17:00

april
Herrar DIV 3 Torsåkers IF - Avesta AIK