Meny

Spelare 3 av 25 klar inför 2020

Skrivet: 2019-11-01

spelare 3 av 25 klar inför 2020

 

Fredag morgon och dags för föreningsavslutning i kväll, en kväll som ska fira av säsongen 2019 där vi tagit stora steg inom organisationen. Vi firar därför även med ytterligare en påskrift av Johan Lindkvist som väljer att fortsätta över 2020. En påskrift som väger tungt för oss utifrån Johans status i gruppen och hans sätt att tävla. säger Sportassistent Patrik Berg 

Sportchefen David Laksola fyller på med ett uttalande. 

Johan är en viktig spelare i gruppen för oss, Johan är en tydlig ledare för samtliga och som tar stort ansvar för att laget och föreningen ska ta nästa steg. Johan har under säsongen 2019 klivit fram ytterligare som ledare och trots ett tyngre år varit på plats och drivit gruppen framåt. Vi ser Johan som en ytterst viktig pusselbit inför 2020.

Sista passet i går och nu ledigt hur summerar du oktober månaden ?

- Fantastiskt bra, vi har haft bra närvaro utifrån dom parametrarna att vi åkt ur,första gången med oktober träningar och kyligt ute sista två veckorna. Så väldigt nöjd med hur spelarna som har närvarat och visat att dom vill vara kvar har levererat.

 

Hur går tankarna nu inför ledigheten?

- Ledighet för spelare för oss ledare och kanske framförallt för mig och Patrik kommer vi att behöva lägga många timmar i träffar och möten inför starten i gen i december. Men känner mig trygg att de kommer kunna bli en bra November månad.

 

Vad är fokus under denna period ?

- Planering och liknande är klart nu blir de att sy i hopp truppen inför 2020, vi har ett max på 25 spelare men kommer inte att fylla truppen till max utan kommer att låta några fortsätta att testa och se vad vi kan få in. Vi pratar om antalet 18-20 spelare inför Nyår sen får vi se hur de ser ut.

 

När kör ni igång i gen?

- Träningarna startar första veckan i december samt en ej datum satt kickoff dag med fokus på kravbild,vision och bygga grupp

 

Då va spelare 3 klar inför 2020 och du vet att du ska fortsätta att följa arbetet med truppen här!

 

Nästa herr match

Tr-Match Norrsundet (H)
9 juni Kl. 19:00

Kommande matcher

juni
9
Kl. 19:00
Herrar Tr-Match Norrsundet (H)
Ej angivet

13
Kl. 15:00
Herrar TR-Match Kungsgårdens SK (H)
Ej angivet

16
Kl. 19:00
Herrar Match motstånd ej klart
Ej angivet

18
Kl. 18:30
Herrar Tr Match Brynäs IF
Ej angivet

25
Kl. 19:00
Herrar DIV 4 Stensätra (H)
Ej angivet
Se alla kommande matcher Se alla kommande händelser