Torsåkers IF lucka 5

Skrivet: 2018-12-05

Torsåkers IF Lucka 5

Torsåkers IF pojkar 06/07/08 verksamhetsberättelse 2018.

Säsongen 2018 har Torsåkers IF haft ett fotbollslag för pojkar födda 2006-2008. Laget har deltagit i en av Gästriklands fotbollsförbund 7 mot 7 serier och totalt har det blivit 70 fotbollstillfällen under säsongen som sträcker sig från Januari till Oktober.

Inför säsongen hade vi totalt 14 spelare i truppen och trots att tre spelare slutat under året så har även tre nya tillkommit vilket gjorde att antalet var oförändrat när vi avslutade på höstkanten. Precis som tidigare år har flertalet av våra spelare varit tränings villiga och endast missat ett fåtal träningar var.

Säsongen drog igång med sedvanlig inneträning i Solbergahallen från början av Januari. En gång i veckan fram till andra halvan av mars då vi gick ut på konstgräsplanen i Hofors.

Två pass i veckan där tills dess att det riktiga gräset hemma på IP i Torsåker var spelbart i mitten av Maj. Förutom träning så deltog vi under vinter säsongen på Göransson Cup där våra pojkar 04-05. Sedan deltog även i HAIFs Cup på stålringen i april.

Från Maj till och med September med undantag för sommaruppehållet i juli så har vi tränat två gånger i veckan hemma i Torsåker samt deltagit i GFF seriespel för pojkar -07, 7-mannalag utan tabell. Totalt under säsongen har det blivit 52 tränings tillfällen och 15 serie matcher  samt ovan nämnda turneringar. Ytterligare ett par specifika arrangemang som varit uppskattade i år var när vi hade föreningsdag på vårkanten samt den gemensamma avslutningsaktiviteten där alla lag deltar i en mini turnering.

Tränare har även detta år varit Daniel Damm och Mattias Sundqvist med stöd av lagledare Jonas Ekman samt administratör Cicci Hedwall.

Säsongen avslutades med föräldramöte inför 2019 samt efterföljande pizza & läsk på Gästis för grabbarna.

Vi Tackar Wiiks rör för dagens lucka

Klicka på bilden