Meny

 

 

Torsåkers IF Bluegrasscamping

Informationsbrev Camping Torsåkers IF 

Varmt välkommen till oss på Torsåkers IF under Bluegrassfestivalen. Några av er har varit på plats förut och vet ungefär vilka ordningsregler som gäller men här kommer en lättare information för att ni och alla campinggäster ska ha en trevlig upplevelse på plats tillsammans. Som vi alla vet så pågår en stor pandemi vilket leder till att vi är tvungna att ändra campingen till viss del detta år.

Vi kommer att erbjuda camping nere vid Tors Loge på grusplanen bakom festivalområdet men dock med begränsat antal platser.. Eftersom vi denna helg kommer att ha Fotbollsmatcher på vår fina anläggning klarar vi inte av att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi måste då begränsa årets camping. Kommer att finnas ca 30 st campingplatser till Husvagn/Husbil (i normal storlek) samt ett antal tältplatser.

Har ni en större husbil eller buss så får ni gärna höra av er till oss så ska vi göra allt vi kan för att försöka lösa det! Men vi hoppas ni har förståelse för detta och att ni får en trevlig och smittsäker vistelse hos oss! 

Parkering 

Vi ser gärna att alla bilar parkeras utanför campingområdet för att vi inte ska råka ut för att det blir trångt inne på campingen. Vi måste se till så att räddningsfordon tar sig fram!

El förbrukning. 

Finns ej tillgång till el i år.

David 076-636 37 95  för vidare information. 

Duschar och toaletter 

Duschmöjlighet uppe på Torsåkers IP kommer vi kunna erbjuda alla dygnets timmar utom när vi har matcher på anläggningen. Se separat information om vilka tider som gäller. Duschar för damer finns på framsidan och för herrar på baksidan.

Toa kommer att finnas på campingområdet men även uppe på Torsåkers IP under vissa tider se även där separat info angående detta! 

Nummerskylten 

Nummer skylten ska sitta tydligt uppsatt i husvagnen, husbilen eller tältet för att vi ska kunna kontroller att ni har betalat för er plats. Kontrollanter kommer att komma under helgen.

Vakter/trängsel värd 

I dessa pandemi tider kommer vi att ha trängsel värdar som kommer att finnas på området under vissa tidpunkter. Hjälp nu oss att följa FHM rekommendationer så att vi kan fortsätta återgå mot ett normalt samhälle, och att vi kan köra festivalen och campingen fullt ut kommande år! 

Vi kommer även att ha nattvakter som patrullerar campingområdet under kvällen och natten för er och vår säkerhet. 

Telefonnummer 

Vid akuta behov kontakta oss på telefon               

Martin: 076 817 94 66 David: 073 412 78 72

Bokning av plats:

Sussi Toresson 070-3149 877 

Mail: sussi.toresson@torsakersif.se

 

 

Nästa Herrmatch

TR-Match SIF U16
6 februari Kl. 10:00

Kommande matcher

januari
28
Kl. 01:00
Övriga Göransson cup
Ej angivet
februari
5
Kl. 11:00
Övriga Futsal P08
Ej angivet

6
Kl. 10:00
Herrar TR-Match SIF U16
Ej angivet

19
Kl. 13:00
Övriga Futsal P08
Ej angivet
mars
5
Kl. 13:15
Herrar DM TIF-Älvkarleby
Jernvallens Arena, Sätragatan 19, 811 61 Sandviken, Sverige
Se alla kommande matcher

Kalender

Kalendern är tom!