Torsåkers IF Bluegrasscamping

Nu är det klart att festivalen körs första helgen i JULI.

Vi planerar för fullt och kommer med information angående Campingen inom kort.

Vi håller just nu på att ordna med ett nytt boknings system , info kommer inom kort

Bokning sker via: sussi.toresson@torsakersif.se

*Ange om ni vill ha el och om ni har husbil, husvagn eller tält, vilka dagar och namn uppgifter.

Priser 2022.

Tält 150kr/Natt

Campingplats med EL 400kr/Natt

Campingplats utan EL 300/Natt

Informationsbrev Camping Torsåkers IF

Varmt välkommen till oss på Torsåkers IF under Bluegrassfestivalen. Några av er har varit på plats förut och vet ungefär vilka ordningsregler som gäller men här kommer en lättare information för att ni och alla campinggäster ska ha en trevlig upplevelse på plats tillsammans.

Parkering

Vi ser gärna att alla bilar parkeras utanför campingområdet för att vi inte ska råka ut för att det blir trångt inne på campingen. Vi måste se till så att räddningsfordon tar sig fram!

El förbrukning.

Duschar och toaletter

Duschmöjlighet uppe på Torsåkers IP kommer vi kunna erbjuda alla dygnets timmar utom när vi har matcher på anläggningen. Se separat information om vilka tider som gäller. Duschar för damer finns på framsidan och för herrar på baksidan.

Toa kommer att finnas på campingområdet men även uppe på Torsåkers IP under vissa tider se även där separat info angående detta!

Nummerskylten

Nummer skylten ska sitta tydligt uppsatt i husvagnen, husbilen eller tältet för att vi ska kunna kontroller att ni har betalat för er plats. Kontrollanter kommer att komma under helgen.

Vakter/trängsel värd

Vi kommer även att ha nattvakter som patrullerar campingområdet under kvällen och natten för er och vår säkerhet.

Telefonnummer

Vid akuta behov kontakta oss på telefon               Telefonnummer: 0290 40 555

Nästa Seniormatch

Div 4 TIF-Hille