Torsåkers IF F08 (F14)

Varmt välkommen till Torsåkers IF och F08 Haif-Torsåker

Vi är jätteglada att vi denna säsong och för detta lag har ett samarbete mellan Torsåkers IF och Haif. Tillsammans bygger vi ett starkt lag med glädje, gemenskap och stolthet. Vill du börja träna med oss är du välkommen att prova på! Kontakta någon av oss ledare.

Träningsdagar är måndagar 17:00-18:30 och onsdagar 17:45-19:00 på Stålringen i Hofors tills dess gräsplanen på Vindarnas öppnar upp för säsong. Vi ser till att samlas 15 minuter före träning.

Bli medlem

Ska du träna med oss är det både viktigt och obligatoriskt att du är medlem i Torsåker IF. Du är då försäkrad om olyckan är framme under träning eller match.

Läs mer om medlemskapet och hur du blir medlem

Följ oss gärna via Min Fotboll

Bli en del av vårt lag Torsåkers IF F14 i Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Skaffa Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag!

Länk till Min Fotboll

Vill du börja träna med oss eller har andra frågor får ni gärna kontakta oss.

Lagledare

Katarina Petersson 070-086 02 33