Meny
Skrivet: 2021-11-21

Vår vision är att vara en modern fotbollsförening som blickar framåt, med ett samhällsengagemang och i ständig utveckling. För oss är det då viktigt att vi fostrar spelare som kan ta nästa kliv och lika viktigt är att ledare utvecklas och även dom tar nästa kliv i sin utveckling.

David har fått erbjudande och tackat ja till att bli tränare för Sandviken IF´s Akademi, P16, from 1/1 2022. Jätteroligt ! David kommer att vara kvar i Torsåkers IF som förenings och fotbollsutvecklare och då jobba dagtid vilket vi ser som oerhört positivt för vår del. Ligger i linje med vad vi vill i föreningen och den målsättning vi har.

David har varit huvudtränare för Torsåkers IF´s herrlag under åren 2013-2020. From 2021 har David varit tränare för ungdomslag och under alla år varit ansvarig för all fotbollsutveckling i föreningen.

3 snabba frågor till David:

Hur känns det ?

- de ska bli grymt spännande att få prova vingarna utanför kommunen och samtidigt kunna vara kvar och fortsätta att utveckla Torsåkers IF.  

Vad fick dig att tacka ja ?

- När frågan kom så var de självklart intressant att få prova som jag sa vingarna i en annan förening och utanför kommunen. Sandvikens IF är en förening med liknande värderingar och tydliga målsättningar. Att sedan få vara med och bygga en ny grupp som ska vara en del av Akademin känns spännande och inspirerande. 

Vad tar du med dig till SIF från TIF ?

- Jag kommer fortsätta att vara den tränare jag varit och använda mig av de ledarskap jag tillsammans med spelarna har utvecklat, grunden till att spela fotboll är glädje och gemenskap och de ska jag ta med mig till Sandvikens IF. 

Vi önskar David stort lycka med tränar uppdraget i SIF och fortsatta jobbet i TIF

LÄS MER PÅ SANDVIKENS IF HEMSIDA HÄR https://www.sandvikensiffotboll.se/nyheter/?ID=46686&NID=849200

/Styrelsen Torsåkers IF 

 

Nästa Herrmatch

Bilma Torsåkers IF - Överhärde
7 januari Kl. 14:40

Kommande matcher

januari
7
Kl. 14:40
Herrar Bilma Torsåkers IF - Överhärde
Ej angivet

7
Kl. 16:45
Herrar Bilma Ockelbo- Torsåker
Ej angivet

7
Kl. 18:25
Herrar BILMa Torsåkers IF-Högbo AIK
Ej angivet
Se alla kommande matcher

Kalender

december

10
Kl. 17:00

22
Kl. 15:00

23
Kl. 19:00

24
Kl. 07:00
Se alla kommande händelser