Meny

Vad ska vi göra 2020 ?

Verksamhetsplan Torsåkers IF 2020
Värdegrund: Vi ska vara navet i byn och erbjuda fotbollsverksamhet och ha ett samhällsengagemang för bygden. För barn och ungdomar, våra medlemmar samt boende i Torsåker för att skapa glädje, gemenskap och stolthet runt idrotten och vår bygd.
 
Vision: En modern fotbollsförening som blickar framåt, med ett ständigt samhällsengagemang och ständig utveckling.
 
Värdeord: Glädje – Gemenskap – Stolthet
 
Föreningsutveckling: För att behålla och utveckla den verksamhet som finns idag inom föreningen så jobbar vi ständigt med “Fler som gör mindre”. Vi är nu organiserade i fyra arbetsgrupper, Arrangemang, Anläggning, Marknad och Sport. Finns tydliga matriser som beskriver arbetsuppgifter, när det ska göras samt vem/vilka som är ansvarig.
 
Styrelsen: Övergripande ansvar för hela föreningen. Ansvar för ekonomin, marknad, hemsidan, personal, att vision, värdegrund och värdeord efterlevs.
 
Föreningen fyller 110 år 31/7 2020, planera firande och arrangemang under året. 
 
Fortsätta SvFF Diplomerad Förening, enkät till aktiva, ledare och föräldrar som sedan ligger till grund för vad vi bör/ska jobba med i föreningen.
 
Allt vi gör ska ha utgångspunkt Långsiktighet och Hållbarhet. Vi jobbar utifrån UNICEF´s 17 hållbarhetsmål där vi kommer att arbeta med två, Hälsa & Välbefinnande samt Hållbara städer och samhällen.
 
Barnkonventionen som funnit länge men är lag from 2020-01-01 finns med i allt vi gör. Grundstommen i all ungdomsverksamhet.
 
Start upp ett ”ungdomsråd” för att öka delaktigheten med barn och ungdomar.
 
Deltar i nätverket EttBraNätverk Gävleborg
 
Deltar i gruppen Allt för Torsåker där flera föreningar, företag mm diskuterar/planerar aktiviteter och arrangemang. Allt med syfte att lyfta Torsåker
 
Gemenskap Torsåker: Barn & Ungdom: Vägen Inn, Speedmeeting feb och sept, för arbetslösa ungdomar Info och bollar till 6-åringar med budskap: vikten av att röra på sig, våren 2020 Friluftsdag/samarbete med Solberga Skola Bullspring för barn, vår/höst Spökstig i november
 
Bygden: Valborgsmässofirande Bygdemarknad 4/10 Spökstig november Samarbete med ICA vid jul Julmys 24/12
 
Samverkan med andra föreningar: Camping Bluegrass 6-8 juli Bilbingo Lemstanäs Danskvällar Tors Loge Rörelsefestival
 
Hållbarhet: Pantinsamling Miljövecka
 
Arrangemangsgruppen ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av arrangemang inom Gemenskap Torsåkers, i samarbete med övriga arbetsgrupper.
 
Sport: Senior A lag div 4 och B lag div 5 5 ungdomslag + boll & lek Tify Cup, april Fotbollsskola i juni Matchvärdar & uppsnack div 4matcher Utbildning spelare och ledare Gröna Tråden, uppdatering Rekrytera spelare och ledare Föreningsdag maj Föreningsavslutning september
 Sportgruppen ansvarar för planering, genomförand och uppföljning. I vissa fall gemensamt med övriga grupper.
 
Anläggningen: Dörr från cafeterian till altan Målning och utbyte panel Fyllning av underlag i elljusspåret
 
Anläggningsgruppen ansvarar för fortsatt utveckling av anläggningen i samråd med Hofors kommun. Spårgruppen ansvarar för spåret, sommar och vinter
 
Marknad: Kontakter med partner för avtal Nyhets brev 4 ggr/år Partneraktivitet
 
Marknad ansvarar för kontakter, avtal och aktiviteter med partner
 
/Styrelsen Torsåkers IF  

 

 

 

 

 

Nästa Herrmatch

Bilma cup Dam/Herr
7 januari Kl. 01:00

Kommande matcher

januari
7
Kl. 01:00
Herrar Bilma cup Dam/Herr
Ej angivet
Se alla kommande matcher

Kalender

Kalendern är tom!