Välkommen till Torsåkers Bygdemarknad söndag 30 september 2018

Torsåkers IF är för fjärde året arrangör av Bygdemarknaden. Första årets målsättning var att få fler knallar och mer aktivitet runt Torsåkers centrum och det uppfylldes med råge.

Planering för 2018 års Bygdemarknad är i full gång och vi  jobbar efter samma koncept, mer aktivitet, mer glädje och mer folk. Marknadsområdet blir detsamma, scen med uppträdanden och aktiviteter, bilutställning och mycket annat skoj på IP. Nytt i år är att det kommer vara två fotbollsmatcher på IP också.

Ett 40 tal knallar 2017. Vill du vara med, sälja något, visa upp ditt företag, visa upp er förening, så är ni hjärtligt välkommen att höra av er till oss..

För dig som besökare så har vi öppet från kl 10.00 fram till och med 16.00. Vi håller till i centrala Torsåker och vissa vägar kommer att stängas av runt marknadsområdet. Parkeringsvakter och funktionärer kommer att hjälpa dig att hitta rätt och få en trevlig upplevelse.

Annons med program kommer i Hoforsbladet 26/9, håll utkik.

Anmälan för knallar:

Anmälan och frågor till: