Välkommen till Torsåkers Bygdemarknad

söndag 4 oktober 2020

Torsåkers IF är för sjätte året arrangör av Bygdemarknaden. Förra årets målsättning var att få fler knallar och mer aktivitet runt Torsåkers centrum, och det uppfylldes med råge.

Nu följer vi givetvis folkmyndigheternas rekomenderationer och  informerar om det inte skulle gå att ha Marknaden.

Planering för 2020 års Bygdemarknad är i gång och vi jobbar efter samma koncept; mer aktivitet, mer glädje och mer folk. Marknadsområdet blir detsamma, scen med uppträdanden och aktiviteter, bilutställning och mycket annat skoj på IP. Det kommer även i år att vara fotbollsmatcher på IP,

Ett 40-tal knallar deltog 2019. Vill du vara med? Sälja något, visa upp ditt företag, visa upp er förening...ni är hjärtligt välkomna att höra av er till oss.

För dig som besökare öppnar marknaden 10.00 och stänger 16.00.

Vi håller till i centrala Torsåker och vissa vägar kommer att stängas av runt marknadsområdet. Parkeringsvakter och funktionärer kommer att hjälpa dig att hitta rätt och vi hoppas att du får en trevlig upplevelse!

Vi har även gratis Bakluckeloppis på Torsåkers IP. Om du vill vara med måste bilen vara på plats mellan 9.00-17.00.

Anmälan för knallar:

Anmälan och frågor till:
sussi.toresson@torsakersif.se

Varmt välkomna !

Torsåkers IF

Nästa Herrmatch

TR-Math Säters IF (H)
25 juli Kl. 13:00

juli
Herrar TR-Math Säters IF (H)
augusti
Herrar DIV 5 Järbo (B)