Välkommen till Torsåkers Bygdemarknad

söndag 4 oktober 2020

Torsåkers IF är för sjätte året arrangör av Bygdemarknaden. Första årets målsättning var att få fler knallar och mer aktivitet runt Torsåkers centrum och det uppfylldes med råge.

Planering för 2020 års Bygdemarknad är i gång och vi  jobbar efter samma koncept, mer aktivitet, mer glädje och mer folk. Marknadsområdet blir detsamma, scen med uppträdanden och aktiviteter, bilutställning och mycket annat skoj på IP. Kommer även i år att vara fotbollsmatcher på IP,

Ett 40 tal knallar 2019. Vill du vara med, sälja något, visa upp ditt företag, visa upp er förening, så är ni hjärtligt välkommen att höra av er till oss.

För dig som besökare så har vi öppet från kl 10.00 fram till och med 16.00. Vi håller till i centrala Torsåker och vissa vägar kommer att stängas av runt marknadsområdet. Parkeringsvakter och funktionärer kommer att hjälpa dig att hitta rätt och få en trevlig upplevelse.

Vi har även Baklucke loppis på IP. Bilen måste stå inne mellan 9.00-17.00. GRATIS

Det spelas matcher och cafeterian är öppen och grillning av hamburgare hela dagen.

Anmälan för knallar:

Anmälan och frågor till:
sussi.toresson@torsakersif.se

Varmt välkommna !

Torsåkers IF

Valbo Cupen
7 februari Kl. 00:00

februari
Herrar Valbo Cupen
mars
Herrar TR-Match Torsåkers IF-Strömsbergs IF

Herrar Tr-match Torsåkers IF-Säters IF