Meny
Skrivet: 2023-01-11

Lägesrapport efter ett bra Bilma för våra herrar, många frågor som vart ställda då när vi smyg visar upp trupp inför kommande säsong och vi kan i dag klargöra Herrarnas trupp just nu och även presentera fyra klara spelare inför kommande säsong.

Vi börjar  nyförvärven att presentera dom i korthet och en längre intervju kommer senare....

Den första spelaren att presenteras för de grönsvarta laget inför kommande säsong är ingen mindre en Oscar Wadia som vänder hem till Vindarnas tempel inför kommande säsong. vi är glada att se Oscar i den grönsvarta tröjan igen efter några år borta från den. Oscar spelade senast i Kungsgården under två säsonger sedan han lämnade efter spel i DIV 3 och DIV 4 tillsammans så hälsar vi Oscar varmt välkommen till Vindarnas tempel igen. 

De andra nyförvärvet kommer från Sandvikens IF och har spelat hela sin tid i rödvästarna på Jernvallen där han är fostrad. Vi säger varmt välkommen till vindarnas tempel och grönsvart inför kommande säsong till David Floberg Palmblad. David är en försvars general i grunden men som kan användas på många platser. David kommer senast från spel i Sandvikens IF P19 akademi  

 

De tredje nyförvärvet kommer från Kungsgården även han och har tidigare representerat Torsåkers IF, Vi hälsar Omar Mezaide välkommen tillbaka till Torsåkers IF. 

 

De fjärde nyförvärvet kommer även han från Sandvikens IF P19 och är målvakt, Vi hälsar Dexter Gälldin Varmt välkommen till Torsåkers I. Dexter har spelat i Akademi lagen i Sandviken och är en ung lovande målvakt som vi hoppas ska kunna utvecklas i Torsåkers IF 

 

Så här säger David Laksola och Calle Waara om dessa nyförvärv inför kommande säsong: Vi är glada att kunna bygga på truppen med fyra hungriga spelare, där Oscar och Omar har kunskap om föreningen och en del i gruppen sedan tidigare. David kan komma in som ny och hjälpa till att utveckla gruppen med ett en nytändning och en inställning som vi behöver. Dexter kommer in som ung lovande målvakt och kommer få stöttning av Rutinerade Erkan att ta plats i senior målet.  

 

Truppen som helhet just nu

MV. Dexter Gälldin 

MV. Erkan Gummus 

 

#2 Axel Hedlund

#9 Martin Frejd

#7 Viktor Jansson

#8 Hugo Englund

#12 Joel Östblom

#14 Melker Paar

#15 Linus Wårvik

#17 Andreas Ohlsson

#18 Erik Damm

#20 Oliwer De Witt

#24 Anton Wallqvist 

#29 Melker Paar

#?? Oscar Wadia

#?? David Floberg Palmblad

#?? Omar Mezaide

Nästa Seniormatch

DIV 4 Hagaströms SK (B)
3 maj Kl. 19:00
Tr Match Skogsbo-Avesta IF (H)
27 april Kl. 11:00

Kommande matcher

april
27
Kl. 11:00
Damer Tr Match Skogsbo-Avesta IF (H)
Stålringen Idrottscenter, Göklundsvägen 21, 813 31 Hofors, Sverige
maj
3
Kl. 19:00
Herrar DIV 4 Hagaströms SK (B)
Arena Träffen, Porfyrvägen 15, 806 31 Gävle, Sverige

7
Kl. 19:00
Herrar DIV 4 Stensätra IF (H)
Torsåkers IF, Idrottsvägen 1, 813 40 Torsåker, Sverige

9
Kl. 15:00
Damer DIV 4 Gävle DFF 2 (H)
Torsåkers IF, Idrottsvägen 1, 813 40 Torsåker, Sverige

10
Kl. 19:00
Herrar DIV 4 Järbo IF (B)
Järbo Ip, Gullheden 5, 811 71 Järbo, Sverige
Se alla kommande matcher

Kalender

maj
Se alla kommande händelser