2022-01-11

Förlängning i herrarna

Efter en Jul och nyår med en välbehövlig paus för många av spelarna och ledarna så är verksamheten i gång i gen och siktet inställt mot en ny säsong. Herrarna har börja snurra upp träningsmängden och truppen börjar komma på plats med dom sista pusselbitarna. I dag kan vi meddela att Vi gjort klart med en förlängning inför kommande säsong då ingen mindre en Fredrik Hydén kommer att fortsätta över 2022.

Vi är glada att komma i hamn med Fredrik inför kommande säsong då Fredrik är en viktig del i Torsåkers IF som förening och som lag, Fredrik har en enorm erfarenhet och goda ledaregenskaper som vi behöver inför kommande säsong säger en nöjd Sport assistent Patrik Berg

Följ truppens och ledargruppens utveckling inför 2022

2021-12-23

Lucka 23

Summering av 2021

Men en dag kvar till julafton så sitter jag här och summerar året som gått.

Återigen ett år som präglats av pandemin.

Vi lärde oss mycket under 2020 som vi tog med oss in i 2021. Men vem kunde ana att vi i skrivande stund sitter här och undrar hur det ska bli inför 2022.

Men vi har alla blivit experter på att ställa in, ställa om och tänka nytt.

Fotboll har spelats om än lite försenad start, vi har genomfört serier, fotbollsskola och sammandrag.

Vi har haft rekord på boll och lek 2021 vilket är jätteroligt. Många nya ledare har vi också fått.

Vårt samhällsengagemang Gemenskap Torsåker har haltat lite. Camping genomfördes om än i mindre format, ingen Bygdemarknad och inga danser på Tors Loge men Bilbingon kunde vi arrangera.

Kan bara konstatera att ur kriser så föds en enorm kraft, gemenskap och vilja hos oss alla.  Vilken styrka !!!!

Nu ser jag med tillförsikt på 2022 och med en förhoppning att pandemin ska ge sig och föreningslivet kan bli mer ”normalt”

Torsåkers IF skulle inte vara där vi är utan alla engagerade i och kring föreningen.

Ett STORT och VARMT  TACK till er:

*Ledare/tränare/styrelse. Ni fantastiska ideella krafter

*Spelare i alla åldrar

*Personalen

*Alla ”Fler som gör mindre”. Ni fantastiska ideella krafter

*Föräldrar som finns kring sina barn, jobbar i cafeterian, bingon mm

*Partner och bidragsgivare. Ni är ovärderliga

*Publik och alla som på ett eller annat sätt stöttar oss.

Glädje – Gemenskap – Stolthet

Önskar alla en riktigt

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR !!

/Birgitta

Sponsor är

2021-12-22

Lucka 22

Även i år kunde vi genomföra Fotboll skolan i Juni

Mycket uppskattat av alla barnen

vi hoppas vi ses till sommaren igen!

Kan vara en bild av en eller flera personer, park och gräs

Sponsor för luckan

2021-12-21

Lucka 21

Den 22-23 december mellan 14-18 hittar ni oss utanför ICA med div julklapps tips, mössor, halsdukar mm

Välkommen

sponsor är

2021-12-20

Lucka 20

Verksamhetsberättelse Lag 09/10

Pandemins påverkan har gett effekter på detta lag i form av att vi har tappat en del spelare men saknade även ledare kopplat till laget. Utifrån det togs ett beslut om att slå samman laget med lag 11/12 som hade betydligt större ledarstab.

Säsongen startade 3 maj med en sammanslagning tillsammans med Lag 11/12. Vi inledde säsongen med 2 träningar i veckan och erbjöd ett föräldramöte den 10 maj där ungdomsansvarig beskrev syftet med sammanslagningen av 2 lag inför säsongen.

Vi har trots sammanslagningen haft svårt att få till spelare till lagen och matcherna. Framförallt till bortamatcher. Utifrån har det varit viktigt att låna in från de yngre laget för att ens kunna spela matcher.

Säsongen har inneburit en del insikter, bl.a. att sammanslagningen inte uppnådde syftet och avbröts under den sista delen av säsongen. Lag 09/10 klev då samman med det äldre laget för att utmanas ytterligare kopplat till spel och träningar.

Säsongen har innehållit teambildande insatser tillsammans med lag 11/12 som att ätit på Gästis.

Tack för den här säsongen alla barn och föräldrar! Väl mött igen 2022.

Glädje - Gemenskap - Stolthet

// Ledarna Mikael, David, Mattias, Jonas

Dagens sponsor är

2021-12-19

Lucka 19

Verksamhetsberättelse Lag 11/12

Pandemins påverkan har gett effekter på detta lag i form av att vi inte startade inomhus som vi brukar med en inomhuscup till skillnad från 2020.

Säsongen startade 3 maj med en sammanslagning tillsammans med Lag 09/10. Vi inledde säsongen med 2 träningar i veckan och erbjöd ett föräldramöte den 10 maj där ungdomsansvarig beskrev syftet med sammanslagningen av 2 lag inför säsongen.

Vi har haft många på träningarna och har inledningsvis av säsongen haft flertalet ledare som tillkommit och en del nya barn som startat.