Meny
Match tröjans dag
Skrivet: 2017-06-12

Matchtröjans Dag 16-Juni

Torsåkers IF-Årsunda IF

DIV 4 Kl:19.00 Vindarnas tempel

Nu på fredag den 16-Juni vankas de toppmatch i DIV 4 Gästrikland när Torsåkers IF tar emot Årsunda IF som för tillfället leder serien på sina 23 poäng. Ett Årsunda som inte har förlorat en och ligger på en stabil ledning. Dessa två lagen har börjat starkt i årets DIV 4 och nu ska de två byalagen möta sina krafter mot varandra.

Vi gör ett krafttag tillsammans och fyller läktarna med Grönsvarta tröjor och gör som sig bör detta till en riktig folkfest. För dig som inte har någon matchtröja så kommer de finns chans att köpa en på Gästis av våran egen nr 10 Mattias Magnusson mellan kl 18.00-19.00. Vi säljer nu ut gamma match tröjor från tidigt 90-tal.

Kom i tid till Gästis för att käka din middag före matchen, innan matchen kommer de så klart att vara en hell del grejer som händer och vi hopps att du vill vara med redan kl 18.00. Boka bord nu 0290-40940 

I pausen sen kommer den efterlängtade TIF-Lotten att dras av ordförande Birgitta Osmund - Eriksson med hjälp av två ungdoms spelare.

Efter matchen kommer de att bli sång och dans på Gästis och en riktig efter matchen tillställning.Så ta tig till IP du med på Fredag och nu fyller vi läktarna med grönsvarta tröjor.

Nästa Seniormatch

Inga planerade matcher.
Inga planerade matcher.

Kommande matcher

Inga planerade matcher.
Se alla kommande matcher

Kalender

februari
Se alla kommande händelser