Meny
Två nya påskrifter klara inför säsongen 2022
Skrivet: 2021-10-01

Två nya påskrifter klara inför säsongen 2022 

1-oktober och Herrarnas trupp börjar sätta sig ordentligt, föreningens ambition är att kontraktera max 25 spelare vilket innebär att vi inte kommer stressa fram något utan bygga långsiktigt med struktur och ambition. Vi kan idag meddela att vi gjort klart med Kalle Prim och Oliver De-Witt inför kommande säsong. Två spelare som har gjort stora framsteg under säsongen och som kommer kunna ta ytterligare steg inför kommande säsong. Vi känner sportchef David Laksola på pulsen inför kommande säsong och utvärderar denna säsong i korthet. 

 

Hur summerar vi säsongen 2021 med 1 omgång kvar ?

- En säsong som började trevande redan från start med få spelare i truppen och en ny ledargrupp som skulle sätta sina roller. Men ju längre tiden gick ju mer satt pusselbitarna och vi ser att gruppen växte in i detta på ett bra sätt. Att hamna på övre halvan i DIV 4 är riktigt bra och har vi haft en skadefri trupp sista veckorna är jag övertygad om att vi har kunna tagit ytterligare placeringar. 

DIV 5 ser ut att få kvala hur ställer ni er till den situationen ? 

- vi har fört dialogen med både tränarna och spelartruppen att vi ska göra allt i våran makt för att rädda kvar oss i DIV 5 utifrån att vi ser vilken bra utvecklings miljö de är för våra yngre spelare. De är ett vinnande koncept för oss i vårat steg att utbilda och utveckla unga spelare att låta dom prova på senior spel samtidigt som dom kan spela ungdomsfotboll.

Om vi tittar framåt truppen börjar sätta sig vad finns de för ambitioner inför kommande säsong?

- Vi har tittat igenom truppen och ser ett behov av att få in nytt blod i form av yngre hungriga spelare, men fortsätta att behålla äldre för att kombinera den rutin och erfarenhet dom besitter. Vi hoppas kunna ha en 18 manna trupp klar i slutet av oktober för att sedan titta runt vad som finns och om de skulle finnas intresse. Vi ser också att vi har hungriga yngre spelare underifrån som behöver växa på sig och växa in i de långsamt som kommer behöva mixa senior spel och ungdoms spel ett år till. 

om vi vänder blickarna mot ledargruppen ser vi att dom administrativa rollerna är klar men tränare inte släppta än hur ser läget ut där ? 

- De stämmer vi ser de som viktigt att kunna bygga vidare på stommen av ledargruppen som vi haft i år som vi och spelarna är nöjda med. våran ambition är att under dom kommande veckorna kunna släppa några fler namn på ledarsidan som klara och sedan även där kunna bygga upp en ledargrupp under försäsongen som fungerar tillsammans. Vi har sett att tränarna och ledarna i dag har slitit hårt med många träningar och många matcher så att vi behöver komplettera med fler händer och fötter är ingen hemlighet och de arbetet är också i gång. 

 

Följ truppens och ledargruppens utveckling inför 2022 

MV. Tobias Persson-Wiberg  säsongen 2022

MV.  Gustav Andersson säsongen 2022

Mv.

MV.

1. Linus Wårvik  Säsongen 2023 

2. Anton Wallqvist Säsongen 2023 

3.Hugo Englund Säsongen 2023 

4.Axel Hedlund Säsongen 2023 

5.Nils Willman Säsongen 2022 

6.Joel Östblom Säsongen 2022 

7.Gustav Wihrén Säsongen 2022 

8.Joel Jonsson Säsongen 2022 

9.Melker Paar Säsongen 2022 

10. Oliwer De-Witt Säsongen 2022 

11. Kalle Prim Säsongen 2022 

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

 

Tränare:

Tränare:

Assisterande:

Assisterande:

Assisterande:

Målvaktstränare:

Lagledare: Micke Wihrén

Materialförvaltare: Ulf Wårvik 

Materialförvaltare: Christoffer Hillberg 

Materialförvaltare: Sompa Björtoft 

Materialförvaltare:

Nästa Herrmatch

Bilma cup Dam/Herr
7 januari Kl. 01:00

Kommande matcher

januari
7
Kl. 01:00
Herrar Bilma cup Dam/Herr
Ej angivet
Se alla kommande matcher

Kalender

Kalendern är tom!