Meny
Varmt välkommen till våran nya Fotbolls och förenings utvecklare
Skrivet: 2022-06-09

Anton Wallqvist - vår nye förenings- och fotbolls utvecklare! 

Från och med den första augusti kommer Anton Wallqvist finnas på plats på Vindarnas Tempel som nyanställd i Torsåkers IF. Vi är extra glada att kunna rekrytera Anton från våra egna led. Anton är uppvuxen i och runt föreningen och spelar just nu i Torsåkers IF Herrlag, vilket han också kommer fortsätta med. Efter att gått ut ekonomiprogrammet på gymnasiet har han under de senaste åren jobbat på ICA Tor-Center, så vi tror han är ett välkänt ansikte för många. Antons arbetsuppgifter kommer att vara sportslig utveckling på Ungdomssidan samt fortsätta att jobba med det arbete som David startat kring utvecklingen av föreningen. Den sportsliga delen för seniorerna på Herr- och Damsidan kommer Stefan Lindkvist, David Laksola och Putte Berg att fortsätta ha ansvar för. samt fortsätta att jobba med det arbete som David startat kring utvecklingen av föreningen. 

Ordförande Thomas Söderqvist säger så här om att vi nu anställt Anton:
Vi har varit en liten grupp ur styrelsen bestående av Stefan Lindqvist, Monika Lindgren samt undertecknad som tillsammans med David intervjuat ett antal personer som bedömts lämpliga för positionen.
I slutändan valde vi att gå på denna lokala lösning som kombinerar en för positionen lämplig utbildningsprofil och ett starkt fotbollsintresse med en stark lokal förankring.
Vi tar även tagit pulsen på Anton inför sitt nya uppdrag i TIF:  
Det känns otroligt roligt att få den här möjligheten att få jobba med den här föreningen som jag växt upp i och som är en sådan stor del av mitt 
liv. Att få arbeta med det jag älskar mest vilket är fotboll känns sjukt kul och spännande och jag tror att detta är en roll som kommer passa mig bra 
men som även kommer få mig att utvecklas som person. 


Nästa Seniormatch

Inga planerade matcher.
Inga planerade matcher.

Kommande matcher

Inga planerade matcher.
Se alla kommande matcher

Kalender

Kalendern är tom!