Meny

1 av 25 spelare klara

Skrivet: 2019-10-30

Nu börjar de hända grejer inom föreningen, efter en lång period med hårt arbete så är nu spelare 1 av 25 klar inför säsongen 2019. I dag kan vi presentera den första spelaren som har kritat på för Torsåkers IF inför kommande säsong. Vi säger stort grattis till Anton Wahlqvist som i dag gjort klart med spel inför 2020. Detta efter en bra säsong 2019 där Anton efter hösten spelade regelbundet i DIV 3. 

Hur känns de att för första gången få skriva A-lags kontrakt med moderföreningen? 


-De känns väldigt roligt,det har varit ett mål jag har haft ett tag nu och de känns bra att uppnå. Det känns även kul att få spela med spelare som jag har sett upp till när jag var yngre. .

Hur känner du inför kommande säsong vad har du för målsättning med säsongen ?

- Jag tycker de känns bra, de känns som att vi har tydligare mål i gruppen och att vi har ett bra upplägg inför säsongen. Jag själv har som målsättning att starta så många matcher som möjligt i DIV 4 

Utifrån dina matcher i DIV 3 föra säsongen vad tar du med dig och hur skulle du beskriva första matchen och känslan när du fick starta i DIV 3 ?

- Jag tycker det kändes bra, det var väldigt roligt men samtidigt nervöst att göra sin debut. under året kändes de som att jag kom in bättre och bättre i matchmiljön och jag tror att jag kommer ha med mig de in till kommande säsong. 

 

Tränaren och Sportchef David Laksola säger så här om påskriften.

Anton är en spelare som har under senaste året tagit stora steg och visat en inställning och vilja att utvecklas och fått en bra utveckling som vi vill vara med och bidra ytterligare med under 2020. Därför känns de självklart att Anton ska ha ett seniorkontrakt med oss inför kommande säsong. 

 

Hur ser de ut inför kommande påskrifter?

-Vi har i dag startar den processen efter att ha genomfört spelarsamtal 1 och 2 med befintliga spelare och nu går in i spelarsamtal 3, Spelarsamtal 3 är ett samtal där vi presenterar våran målsättning vision och kravbild på spelarna. Utifrån de får spelarna själva bestämma om dom väljer att krita på. Vi har även genomfört dom 3 första rekryterings samtalen. Vi hoppas på under slutet av veckan och i början av veckan att kunna presentera en trupp som består av 10 spelare.

 

Så de kommer hända mycket under dom kommande dagarna och veckorna?

- Absolut vi har en tydlig bild på vad vi har att arbeta med och vilka som är klara att krita på och vilka av dom nya som kommer krita på.

 

Vad kan du säga om din känsla inför kommande säsong ?

- Kan bara uttrycka mig i form av att de kommer bli en av dom mest spännande trupperna i min tid i Torsåkers IF.

 

Spännande att höra fortsätt att titta in på hemsidan för nu kan de gå fort fram....

Nästa herr match

Tr-Match Norrsundet (H)
9 juni Kl. 19:00

Kommande matcher

juni
9
Kl. 19:00
Herrar Tr-Match Norrsundet (H)
Ej angivet

13
Kl. 15:00
Herrar TR-Match Kungsgårdens SK (H)
Ej angivet

16
Kl. 19:00
Herrar Match motstånd ej klart
Ej angivet

18
Kl. 18:30
Herrar Tr Match Brynäs IF
Ej angivet

25
Kl. 19:00
Herrar DIV 4 Stensätra (H)
Ej angivet
Se alla kommande matcher Se alla kommande händelser