Skrivet: 2019-11-24

5 Platser kvar när Andreas Ohlsson har skrivit!

Söndag Kväll och återigen dags för en ny underskrift. Vi är glada att ytterliggare en trotjänare har skrivit på för 2020. ett lagbygge med stort hjärta före föreningen har börjat ta form och en revansch att uthämta för samtliga spelare kommande säsong. Nu är de bara 5 platser kvar för utespelarna att slåss om. Då saknas fortfarande några från förra årets lag och ryktena säger att de kommer några rekryteringar till upptakstmötet i veckan. Vad kommer att hända ?

Sportchefen säger

Andreas har under hela sitt liv tillhört Torsåkers IF Andreas har varit en viktig spelare för tjärnan i Torsåkers IF. Tyvärr vart föra säsongen som den vart både för Andreas och lagets del och nu ska han tillsammans med alla oss andra ta oss tillbaka. Vi är väldigt tacksam att Andreas väljer Torsåkers IF föra alla andra nybyggen.

Truppen just nu

MV.Tobias Wiberg-Persson