Meny

Lojalitet och delaktighet nu förlänger....

Skrivet: 2019-11-07

Lojalitet och delaktighet nu förlänger.... 

 

Efter en veckans hårt jobb med samtal så kan vi presentera ytterligare 2 spelare som väljer att förlänga, lojalitet och delaktighet är synonymen för båda två spelare som är lojala mot sina medspelare och väldigt delaktiga i gruppen, därför känns de extremt roligt att kunna presentera att årets MVP Nisse berg och Framröstad med hela 30 % av rösterna i år Linus Lindkvist väljer att förlänga sina avtal inför kommande säsong. 

 

Sportchefen säger så här om Linus Linkdkvist

Linus har under dessa året klivit fram och varit högst lojal mot gruppen alltid på plats och gör sitt yttersta för att prestera. Därför känns de fantastiskt roligt att kunna presentera folkets spelare 2019 som förlängning inför 2020.

 

Sportchefen säger så här om Nisse Hällberg

Nisse är en av dom lojalaste spelarna jag haft med många bra tankar tar han den plats i gruppen han vill och har trivts väldigt bra under året. Nisse Var ledarnas MVP under 2019 då han höll den jämnaste lägsta nivå och en hög högstanivå. 

 

Vi är otroligt glada att både Nisse och Linus Väljer att spela i den grönsvarta tröjan inför 2020. Båda dessa kommer kunna ha en nyckelroll i vårat sätt att spela och driva gruppen mot seger i sommar. Vi jobbar stenhårt med att hitta spelare som vill vara delaktig i något som under en 3 års period kommer bli väldigt bra. Dessa två spelare kommer i högsta grad bidra med detta.

Nästa herr match

Tr-Match Norrsundet (H)
9 juni Kl. 19:00

Kommande matcher

juni
9
Kl. 19:00
Herrar Tr-Match Norrsundet (H)
Ej angivet

13
Kl. 15:00
Herrar TR-Match Kungsgårdens SK (H)
Ej angivet

16
Kl. 19:00
Herrar Match motstånd ej klart
Ej angivet

18
Kl. 18:30
Herrar Tr Match Brynäs IF
Ej angivet

25
Kl. 19:00
Herrar DIV 4 Stensätra (H)
Ej angivet
Se alla kommande matcher Se alla kommande händelser