Meny
Påskrivet och klart....
Skrivet: 2020-10-06

Påskrivet och klart del 2..... 

Oktober månad här här och arbetet med att bygga för framtiden har startat  efter en veckas ledighet för organisationen. Arbetet börjar med att maximeras för att hitta den som ska ta över rodret och även vilka spelare som ska vara kvar. Idag kan vi presentera tre pusselbitar som har valt att skriva på inför säsongen 2021.

 

Ledarsidan

Påskrivet och klart.... Materialarna Ulf Wårvik och Christoffer Hillberg kommer även 2021 att vara en del av Herrtruppen, Materialargruppen kommer inför 2021 att vara sig lik och de är en stor trygghet och en fast punkt både för spelarna och föreningen. Målsättningen är att även där stärka upp med ytterligare en för att kunna ge spelarna den bästa tänkbara servicen i omklädningsrummet.  

  

Spelarsidan

Påskrivet och klart.... Gustav Andersson väljer att fortsätta sin målvakts resa i Torsåkers IF. Gustav som under 2020 bytt karriär från att vara utespelare till att bli en duktig och utvecklingsbar målvakt.

" Gustav är en mycket talangfull målvakt som kommer kunna fortsätta att ta stora steg under 2021. Vi är väldigt glada att få presentera Gustav som förlängning inför 2021"

 

Arbetet rullar vidare och vi hoppas kunna presentera ytterligare spelare under veckan. Fortsätt att följa oss på sociala medier och på hemsidan.