Torsåkers IF Lucka 2

Skrivet: 2019-11-07

Lucka 2

I lucka 2 berättar Ewa-Liz, Roger och Poe vad som hänt detta år för P03

Inomhusträningarna började redan i början av Januari sedan var det Futsal från mitten av Januari.

Göransson Cup spelades med 2 lag, 03 + 05 .

Träningsmatch på konstgräs var planerad i slutet av Januari på järnvallen men ställdes in pga för stora snömängder så matchen spelades i Februari istället.

Futsal matcher och träningar avlöste varandra fram till välförtjänt vila till sportlovet.

Mars och April spelades mycket i Hofors på konstgräs, både träningar och matcher.

Någon match spelades även i Ockelbo.

I två helger under April var det flertal av spelarna som gick Förenings domar utbildning i Hofors.

I April var även det första föräldrar möter där information om det kommande seriespelet i både Gästrikland, Hälsingland och Dalarna.

På TIFY-CUP fick de flesta som gått domarutbildningen utöva det de lärt sig i "skolbänken" vilket de gjorde med bravur.

I slutet av April var några med på första B-lagsmatchen.

Dömningarna fördelades ur rättvist under hela säsongen och det har varit en hel del matcher som bemannas.

Fortsättning av P-03 resa läser ni i morgondagens lucka.

Luckans sponsor är

Forsvägen 19 Torsåker

Tr-Match Norrsundet (H)
9 juni Kl. 19:00