Hej alla dansare! 💃🕺
Eftersom läget är som det är i världen just nu så kommer här en vädjan om hjälp från oss! Ta er tid att läsa detta 🙏🏻
Tors Loge är en dansloge i Torsåker som ägs av idrottsföreningarna Torsåkers IF, SMK Hofors och Hofors Hockey.

Vi har framgångsrikt drivit logen sedan 1984 och bjuder in till ett 10-tal danskvällar per sommar.

Coronapandemin gör att vi för första gången på 36 år tvingades ställa in våra lördagsdanser under 2020 vilket medför stora ekonomiska avbräck för vår barn-och ungdomsverksamhet. Planering pågår för ev start 2021 men för tidigt än att säga hur läget är med Corona i maj.

Vill ni stötta så swisha valfritt belopp och hjälp oss att överleva Coronapandemin så att vi så snart som möjligt kan ses på dansgolvet igen.

Hofors SMK, Hofors Hockey, Torsåkers IF

Bilden kan innehålla: en eller flera personer

Nästa Herrmatch

DIV 5 Hille IF (B)